Sådan undgår du tyveri i dit hjem

Selvom vi netop er kommet ud af sommeren, så er det desværre ikke, fordi vi er kommet væk fra tyveknægtene. De er altid klar på at lave en god forretning på dit inventar, og det er derfor vigtigt at beskytte sig godt. Det kan gøres på flere måder. Er du i tvivl om, hvorvidt dit hus er i tyvenes søgelys? Så husk at søge professionel hjælp. Her kan et professionelt alarmselskab eller lignende virkelig komme dig til hjælp i fremtiden

Alarm

Vi kommer ikke udenom, at det bedste tip er at få en tyverialarm. Der findes utroligt mange forskellige på markedet, og de kan tilpasses efter dine behov. Det betyder, at det er vigtigt at få den rigtige alarm til dit hjem. Her er det en god idé at tage fat i et selskab eller bureau, der kan hjælpe dig godt på vej med at finde den rette alarm. Ved at have et selskab i ryggen, så kan de også hjælpe dig, hvis du skulle opleve udfordringer med alarmen.

Nabohjælp

Nabohjælp er blevet mere og mere udbredt de seneste år. Det værste, der kan ske for en tyv, er nemlig at blive opdaget med fingrene i kagedåsen. Derfor er det supersmart at indgå i et nabohjælps fællesskab i området. På den måde holder man lige et ekstra øje med de andre ejendomme i området, når man går en tur forbi, kører hjem eller er ude at cykle med ungerne. Der har allerede nu været flere eksempler på, at en god nabo har spottet tyven og har været med til at genkende ham med hjælp fra politiet. Det er også med til at afskrække tyven, at nabohjælpsmærket hænger fremme på døren eller postkassen, så de er advaret om, at der kan være nysgerrige øjne på hjemmet.

Gem værdigenstande

En værdigenstand behøver ikke blot at være dyre smykker eller lamper, det kan også sagtens være større møbler. Lægger du inde med et designerspisebord, en massagestol eller dyre spejle, så skal du beskytte dem godt. Sæt dem ikke lige ud til et oplyst vindue eller andre åbenlyse steder, hvor det kan være nemt at få øje på. Det er altså vigtigt at tænke over sin indretning, så det ikke ser dyrt ud udefra. Hertil skal det selvfølgelig ikke komme så vidt, at man må kompromittere sin indretning, men man skal alligevel søge mod en løsning, hvor det dyrere inventar er gemt lidt væk.