Kender du til byggeprocessen?

Ja, listen er lang. Der er utrolig mange og lange processer, når det gælder om at bygget nyt. Det stillinger utroligt mange krav til dig, og du skal være klar på at skulle tage mange og vigtige beslutninger. Det tager ca. et lille års tid, før man står helt klar med ens bolig. Derfor har vi samlet listen over de ting, som skal forgå inden du står med nøglerne til din helt nye bolig.

Byggeprocessens mange steps

Det hele starter simpelthen med, at I har fundet jeres drømme beliggenhed. Derefter skal i så vælge et byggefirma, som kan se jeres behov og drømme. De vil derefter give jer en ca. pris på hele projektet. De vil her i samarbejde med jer, lave en skitse og plantegninger, som skal udforme jeres drømmehus. Nu er det blevet tid til, at I skal træffe de helt svære vælg. I skal nemlig til at vælge de rette materialer, som I ønsker i jeres bolig. Du skal bl.a. tage stilling til hvilke mursten, tagsten, klinker, gulve, lofter osv., som det skal være.

Nogle af de svære valg, som du skal tage, gælder også om, at du skal finde dit yndlingskøkken og bad, hvilke hårde hvidevarer du skal have og det helt rigtige inventar. Dernæst skal du vælge elinstallationer. Du skal nemlig også huske at tænke belysningen med ift. diverse elinstallationer. Hvos kunne du tænke, at du ville få brug få noget lys eller andet. Først nu kan opbygningen af dit hus begynde. Byggerier kan variere meget, og kan tage alt fra 5 til 9 måneder.

Det færdige resultat

Når huset står helt færdigt, skal I eftergå det for at se, om alt er, som det skal være. Her gælder det især om at have de store øjne på, så du er helt tilfreds med resultatet. Du skal altid stille dig lidt kritisk til deres arbejde, da du ikke senere hen kan komme, og klager over noget byggefejl. Det kan være hakker i dine køkkenlåger, malerfejl på væggene, eller at nogle eludtag eventuelt ikke skulle virke.  Når dette er gjort, ville du endelig kunne flytte ind.

Er du stadig lidt i tvivl om, hvordan du skal finansiere din byggeproces, kan Simpel Kredit hjælpe dig. De kan hjælpe dig til at finansiere dine drømme ang. dit nye nybyggeri, eller køb af et færdigbygget hus. Du kan læse om deres måder at hjælpe på, og hvilke typer lån, som de tilbyder.