Lån til byggeriet

Står du foran at skulle bygge nyt hus, renovere eller istandsætte det nuværende? Så er det vigtigt med et godt lån bag sig. I disse dage, hvor inflationen buldrer derudad og priserne på materialer er helt i skyerne, så er det vigtigt at finde et godt og pålideligt lån. Det er nemlig ikke helt tilfældigt, hvem man vælger at låne penge af. Der kan være stor forskel på, hvilke vilkår du indgår lånet på alt efter, hvilken lånegiver du vælger. Vi har derfor samlet nogle råd til, hvad du skal kigge efter, når du vælger at tage et lån til dit bolig- eller sommerhusbyggeri.

Når banken siger nej

Mange oplever desværre i disse dage at få et nej af banken, når de skal låne penge. Det skyldes, at renten i nationalbanken og på international plan er steget, så det er blevet dyrere at optage et lån for banken såvel som for dig. Det betyder desværre, at der stilles højere krav til låntageren, altså dig, fordi banken skal have en sikkerhed stillet for sit lån. Heldigvis er der mulighed for at få et tilbud uden om banken. Mange online sider tilbyder aldeles udmærkede lån til overkommelige priser, så du fortsat kan komme i gang med dit byggeri.

De rette godkendelser

Når man vælger at søge lån gennem banken, så kigger de hovedsageligt på din kreditværdighed i banken. Det resulterer desværre ofte i, at mange bliver nægtet selv mindre banklån. Når man i stedet vælger en online långiver, så kigger de oftest på hele din kreditværdighed. Her er et selskab som Simpel Kredit en rigtig god långiver, fordi de i højere grad kigger på hele billedet. På den måde kan du bedre få de rette godkendelser til dit lån, så du kan komme i gang med dit byggeprojekt.

En pålidelig långiver

Når man vælger at låne udenom banken, så er det vigtigt at læse alt det med småt. Først og fremmest kan det give god mening at give på långiverens anmeldelser, deres niveau i kundeservicen og om de er godkendt af Finanstilsynet. Det er også derfor, at vi nævner Simpel Kredit her. For det yderst dygtige firma lever op til de to første krav og er Godkendt af Finanstilsynet i Danmark. Det betyder, at långiveren er pålidelig og giver rigtige og gode lån, uden der lige pludselig bliver trukket noget frem, som der stod med småt. Nu kan du komme i gang med dit byggeri.