Byg-selv projekter til boligen

Spartiderne er for alvor startet, og det gælder også på de praktiske ting. Så måske man skulle prøve at lave nogle af de praktiske løsninger selv. Du vil på den måde kunne spare lidt penge på ikke at skulle anskaffe fra nyt, men selv lave det. Her kommer lidt idéer til, hvad du kunne give dit i kast med.

Byg din egen seng

Ja, du hørte rigtigt, du kan bygge din egen seng. Senge er nemlig utrolig dyre, men det kan gøres meget billigere ved selv at gøre det. Du skal dog have en madras for at sikre, at du også sover godt i sengen. Men hvis du kan anskaffe dig 4-8 europaller, kan du bygge dig en ny og moderne seng. Ved at placere pallerne nederst og madrassen ovenpå, for du en god høje på sengen. Dertil vil jeg råde dig til, at du får slæbet siderne på pallerne, så du ikke er skarpe, og du får splitter i kroppen.

Lav din egen reol

Det er faktisk ikke så svært, som du skulle tro. Du kan bygge det helt fra bunden, men du kan også renovere din gamle reol. Du kan optimere din gamle reol på mange måder, det hele handler om at være kreativ, så kan du få det præcis, som du ønsker. Du kan skifte de gamle og kedelige fronter, og give dem et nyt frisk pust. Det kan være en lille træliste rundt, som bliver malet i en anden farve.

Lav din egen terrasse

Hvis du står med en have, som kræver en ny makeover, vil det være relevant selv at kunne bygge sin terrasse. Det kan både være af træ men også med fliser – mulighederne for en terrasse er mange. Det er et projekt, som du bør starte op på, når vejret tillader det. Vi anbefaler at begynde i foråret, så den kan stå klar til brug om sommeren. Ved at stille mange flotter krukker med flotte blomster, kan du skabe et rigtig godt udseende for din nye terrasse, så den ikke er så bar.

Hvis du godt kunne ønske dig nogle eller alle af disse projekter, men ikke selv er i stand til at bygge det, kan du altid få hjælp til det. Vi kender en erfaren tømrer ved Højbjerg, som kan hjælpe dig med alle dine projekter, som du ikke selv kan udføre. Det kan også være, at du har andre ønsker til et projekt, så kan de også hjælpe dig.