Nybyggeri: Se de nyeste trends

Står du overfor et stort projekt, hvos du skal have bygget dit eget og nye bolig? Jamen så bør du læse med her, for vi giver dig de nyeste boligtrends, som du bør kende til, når du skal bygge nyt. Det er trends, som vil påvirke din bolig positivt både i udseende, klimasikring og meget andet.

Træ er det nye sort

Det flotte materiale træ er at finde i mange farver og former, så du er garanteret for at finde netop den variant, der passer til dig og din bolig. Du kan få et mere enkelt og stilrent look ved at benytte de samme materialer hele vejen rundt i din bolig. Det skaber en rød tråd i din indretning, som giver ro for øjet samtidig. Det kan være ved, at dine gulve er lavet af træ, dine køkkenlåger er af træ og dit badeværelseslåger er lavet af træ. Mulighederne er mange, men det giver et utrolig godt og enkelt udseende til din ellers nye bolig.

Derfor bør du overveje et sedumtag

Vidste du godt, at et sedumtag er et klimasikringstag? Et sedumtag er i bund og grund et tag, hvor tagbelægningen består af planter, hvilket typisk vil være græs. Det giver din bolig et grønt tag, som kan være utroligt smukt til nogle bygninger. Det vil især blive brugt ved sommerhuse, da det giver det et mere hyggeligt og sommerligt udseende. Ved at have dette tag, vil du aflaste kloakken, da taget optager ca. 50% af nedbøren. Det er også meget dyrevenligt i den forstand, at der kan leve små insekter og fugle på det.

Husk badeværelset

Når man skal designe og bygge sin egen bolig, har der været en kedelig tendens til, at flere glemmer deres badeværelser. Det er vigtigt, at i designer dem, så de vil passe til familiens hverdag. Hvis i er mange, bør i måske overveje minimum to badeværelser. Men hvis dig og manden skal afsked samme tid om morgen, kunne to bruser ved siden af hinanden måske være en løsning for jer. Dertil vil der passe godt sammen med at have to vaske også, så i har hver jeres side.

Derudover skal du også huske at tænke den hjemlige spafornemmelse ind i designet. Det skal være med flotter fliser og materialer, men det skal også være stort, så der er plads.

Der findes uhyre mange andre trends, som vil være gældende og relevant for dig som nybygger. Derfor bør du følger med på siden her, hvor vi kommer med mange andre guides og inspirations indlæg.