Billige SEO artikler

Rigtigt mange, der skal i gang med en hjemmeside, har ikke erfaring med at skrive artikler / indlæg på et website og søger på Google efter billige SEO tekster.

Detaljen med de SEO tekster er desværre, at de er sjusket igennem og lavet hurtigt i håb om, at du kun vil bruge dem til at lave links ind til din hjemmeside og bestemt ikke ligge dem direkte på din egen hjemmeside.

De SEO tekster er ofte faktuelt forkerte, det der står er ikke korrekt og de er ikke opbygget for at hjælpe dine kunder på rette vej, de er kun lavet som ”Fyld” til at blive lagt på et domæne, hvor du får et link.

Brug de SEO tekster til billige links

De SEO tekster har bestemt en rolle indenfor linkbuilding, men intet andet. Det er derfor vigtigt, at du forstår, at de SEO tekster til 60 kroner for 500 ord ikke kan bruges på din egen hjemmeside med succes.

Brug dem til links fra skod hjemmesider, som ingen læser – Der er det helt fint (hvis du vil have links fra den slags)

Køb rigtige artikler til din hjemmeside

Til selve hjemmesiden, er der helt andre krav end til en tekst brugt til at lave et link.

Artiklen skal være faktuel korrekt, bidrage med informationer og vejledning-og være interessant at læse.

Det får du kun hos en erfaren tekstforfatter, her skal du op på omkring 1 krone pr. ord for at få noget, der er godt nok til at ligge på din egen hjemmeside.

Du kan sagtens ligge de SEO tekster op og bruge masser af penge på det og på links, men du vil i sidste ende opdage, at de SEO tekster ikke kan konvertere kunderne til en ordre.

Selv hvis du bruger et kæmpe budget og kommer til at ligge nr. 1 i Google, vil du ikke opleve at få masser af ordre ind – ganske enkel fordi teksterne er lavet af uerfarne billige skribenter.

Køb tekster både optimeret til Bruger og Google

Det er win/win at satse både på Google rankings og kunderne.

Dine tekster skal både kunne ranke i Google og sørge for at trække kunderne hjem, når de lander på din hjemmeside – Det kræver du bruger penge på at købe godt tekster fra erfarne kompetente skribenter -og IKKE dem til 50 kroner for en artikel.

Forvent en god artikel koster omkring 1 krone pr. ord. Vælger du at lave en artikel på 1.000 ord, ja så sæt 1.000 kroner af til den, så skal den nok blive god.

For 1.000 kroner har en skribent mindst 2 timer til at skrive og lidt tid til at researche på emnet også.

Prøv noget nyt, lig en super god artikel op på et stærkt domæne – og link til den

Købe du masser af links og også de helt dyre til 3.000?

Så prøv noget nyt, prøv at køb en ekstra god artikel, som både er længere og bedre SEO optimeret.

Du kan opleve at artiklen flyver helt til tops i Google og konstant sender nye kunder ind til din hjemmeside.

Derudover får du også linkværdien ind til dit domæne.

Får du ikke helt topresultater med en dyr artikel, så prøv at link til den, så skal du bare se løjer – artiklen vil begynde at ranke og trække trafik ind, der sendes videre til din side.

Men det er ikke kun trafikken der sendes videre, en artikel med eksterne links sender også mere pagerank videre.