Ølbænk

En arkitekttegnet villa med ølbænk

Vores bolig er vores sted at komme hjem, og slappe af og nyde tilstedeværelsen. Det kan både være i en lejlighed eller et hus. Men det kan også være i en arkitekttegnet villa, hvor alt er designet og bygget præcist ned til mindste detalje. Det kunne endda være med en ølbænk i haven, hvor man kan sidde og drikke en kold øl. Det er selvfølgelig lækkert, men alkohol kan man også få for meget af. Og så kan det være svært at komme af med den vane igen. Hvis du drikker for meget, så kan det være en rigtig god idé for dig selv, din familie og dine venner at påbegynde en alkoholbehandling.

Hvornår er det for meget?

Du skal ikke nødvendigvis være afhængig af alkohol for at have et problem med forholdet til det. Du kan sagtens have behov for at ændre din tilgang til måden, du indtager alkohol på. Hvis du indtager alkohol for at klare hverdagen eller til at formindske stress. Så er det klart et tegn på, at du skal søge professionel behandling. Eller hvis du måske endda har lovet at skrue ned for mængderne af alkohol du indtager – men uden det har lykkedes.

Få hjælp før det for sent

I de ovenstående situationer er det vigtigt at kigge indad, og erkende at man har et problem. Og det er blot få situationer ud af mange. Det er vigtigt, at tage det første skridt og erkende problemet før det er for sent. Det at indse, at man har brug for hjælp, det kan oftest være en af de sværeste ting at gøre. Specielt hvis man ikke selv føler, at man har et alkohol misbrug. Det kan i sidste venner gå ud over alt omkring dig. Din familie, dine venner, dit job og din hverdag. Derfor er det vigtigt, at du opsøger professionel hjælp i tide. Der er intet at være flov over.

At få hjælp er ikke et nederlag

Det er vigtigt, at du ikke ser det at få hjælp som et nederlag. Det er det ikke. Det er ikke flovt, pinligt eller noget. Tværtimod. Det viser en stor selvindsigt at erkende sådanne problemer, og du vil altid modtage dine venner og din families fulde opbakning. Det at have et usundt forhold til alkohol vil påvirke hele din omgangskreds. Derfor vil alle støtte dig, hvis du påbegynder en alkoholbehandling. Det kan godt være hårdt at omlægge sine daglige eller ugentlige rutiner med alkohol, men i sidste ende kommer der et rigtig godt resultat ud af det.